Audio recording

Wij maken audio opnames voor solo artiesten, beginnende en gevorderde bands. Deze opnames kunnen vervolgens gebruikt worden om jezelf te presenteren op bijv. Youtube of Soundcloud. Wij beschikken over een 16 kanaals opname mogelijkheid. Of je nou een eigen nummer, single, demo of cover wilt opnemen.. bij ons ben je aan het juiste adres.

Opnemen voor een vast laag tarief


Wij hanteren een vaste lage prijs van €45 per uur voor het opnemen bij ons in de studio. Bij het gebruik maken van de faciliteiten waarbij er audio wordt opgenomen is er altijd een ervaren producer aanwezig die jou ten alle tijden zoveel mogelijk helpt en ondersteund daar waar nodig is om zo het optimale uit jezelf te halen.

Meer tijd, meer flexibiliteit

Heb je meerdere nummers om op te nemen of heb je gewoon meer tijd nodig? Check dan hier onder onze exclusieve pakketten.

4 uren €150,- (half dagdeel)
8 uren €280,- (heel dagdeel)
Elk extra uur is bij te boeken voor €30,-

Kom met je band bij ons opnemen

Vaak heb je al een super tof repertoire opgebouwd met je band en wil je het liefst alleen maar optreden! Het is vaak erg lastig om jezelf als band aan te bieden als je nog geen goeie audio en video materiaal hebt om te laten zien. Wij hebben de oplossing! Kom met jouw band demo’s, covers of eigen werk opnemen en vergroot je kans op het boeken van jouw band. Tevens helpen wij jou graag met het promoten van je band.

Bekijk hier onder onze voordelige pakketten.
Halve dag (4 uren) €275,-
Hele dag (8 uren) €550,-  (t/m 4 nummers)

Opnemen op een bestaande backingtrack

Ook het inzingen op een bestaande backingtrack(orkestband/instrumental) is mogelijk bij ons. Hiervoor heb je meestal niet lang nodig en kun je voor een zeer aantrekkelijke prijs een volledige track in no time komen opnemen.

Per track inclusief afwerking/mastering voor maar €70,-  (1 uur opnametijd)