Gitaarles

Muziek maken en vooral lesgeven is mijn passie en mijn vak. Op mijn zesde jaar kreeg ik mijn eerste gitaar in handen en sindsdien staat muziek centraal in mijn leven.
Uit muziek haal ik veel positieve energie en ontspanning vandaar dat ik direct al wist als kleine jongen wat ik wou gaan doen als ik ouder ben.
In 2011 ben ik begonnen met het lesgeven aan jongeren.

In 2015 is er een samenwerking ontstaan met muziekschool Flevotunes in Almere.
Dit heeft gemaakt dat er eindelijk een muziekschool is die meer aanbied dan alleen muzieklessen. De leerlingen hebben hierdoor de mogelijkheid om naast professionele muzieklessen ook begeleiding te krijgen in het doorgroeien en kunnen zij gebruik maken van onze diensten waar onder o.a. audio opnames en het maken van videoclips.

Les op maat
Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen niet alleen letterlijk liedjes of een bepaalde speelstijl kopiëren, maar ook om hier op een creatieve manier mee aan de slag te gaan. Ook zal er theorie op een spelenderwijs aan bod komen, omdat dit ook erg belangrijk is zodat je de muziek nog beter kan begrijpen. Ik help jou graag met het ontwikkelen van jouw eigen stijl en kan niet wachten om mijn enthousiasme en kennis met jou te delen!

Ben je 6 jaar en ouder en wil jij graag gitaar leren spelen of ben je gewoon benieuwd of gitaar wat voor jou is?
Vraag dan hier geheel vrijblijvend een proefles aan.

Montana de Meneges

Muziekdocent flevotunes