Gitaarles in Almere

Muziekschool Flevotunes

Ik ben Montana de Meneges. Ik ben 27 jaar oud en woon in Almere. Muziek maken en vooral het les geven is mijn passie en mijn vak. Op mijn zesde jaar kreeg ik mijn eerste gitaar in handen en sindsdien staat muziek centraal in mijn leven. Ut muziek haal ik veel positieve energie en ontspanning, vandaar dat ik direct al wist als kleine jongen wat ik wou gaan doen als ik later ouder ben.

In 2011 ben ik voor mezelf begonnen met het les geven aan jongeren. In het dagelijks leven ben ik actief als muziek producer, video/fotograaf en gitaardocent bij muziekschool Flevotunes in Almere.

 

Geen jaarcontract maar per 4 lessen opzegbaar!

Les op maat

Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen niet alleen letterlijk liedjes of een bepaalde speelstijl kopiëren, maar ook om hier op een creatieve manier mee aan de slag te gaan. Ook zal er theorie op een spelenderwijs aan bod komen, omdat dit ook erg belangrijk is zodat je de muziek nog beter kan begrijpen.

Ik help jou graag met het ontwikkelen van jouw eigen stijl en kan niet wachten om mijn enthousiasme en kennis met jou te delen! Ben je 6 jaar en ouder en wil jij graag gitaar leren spelen of ben je gewoon benieuwd of gitaar wat voor jou is?
Vraag dan geheel vrijblijvend hier onder een proefles aan.