Ons team

Schermafbeelding 2019-09-02 om 23.10.20

Montana de Meneges

Director / Producer

Als kleine jongen ben ik altijd al betrokken geweest met muziek en creativiteit. Naast talent en passie zit in de muzikaliteit gewoon simpelweg in de familie. Zo heb ik in 2014 No Music No Life Studios opgericht met als doel om voornamelijk jonge mensen met veel talent en weinig budget toch een kans te bieden om een nummer te zingen of in te spelen met hun instrument. Naast muziek producer ben ik sinds 2015 gitaardocent bij muziekschool Flevotunes in Almere. 

Door veel vraag naar beeldmateriaal zoals video’s en foto’s bij de studio opnames ben ik gaan uitbreiden naar fotografie en videografie.
Na het volgen van studies en en trainingen ben ik begonnen met het maken van bedrijfsvideo’s, aftermovies, studioclips en trouwreportages.

Schermafbeelding 2019-09-02 om 23.09.06

Johayra Figueroa

Ceo / sales

Mijn naam is Johayra Figueroa en ik ben in 2015 afgestudeerd voor de opleiding Commerciële economie. Tijdens mijn opleiding heb ik een liefde voor marketing en sales gaan creëren.

In 2016 kreeg ik de mogelijkheid om bij No Music No Life studios mijn passie verder te ontwikkelen. Zo ben ik verantwoordelijk voor het promoten van het bedrijf, het werven van nieuwe klant, de klantrelatiebeheer en de marketingacties.